Història de la cuina catalana i occitana

Els bolets · Mandonguilles i croquetes · Caragols i granotes · El fetge gras ·

Autor: Marqués, Vicent

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

Història de la cuina catalana i occitana

Història de la cuina catalana i occitana

38,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/09/2025
Colección:
Història de al cuina
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques daquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat lexistència duna de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan …

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques daquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat lexistència duna de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història daquesta cuina. En aquest vuitè volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de bolets, mandonguilles i croquetes, caragols i granotes, fetge gras, pa i companatge i coques i panades. Marqués no només ens explica com les podem fer, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural duns plats i dunes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània. «Això és una obra dart», Ferran Adrià «Una obra magna», Xavier Graset «Aquest és un llibre molt important duna sèrie molt important», Colman Andrews
Leer más

Más libros de Marqués, Vicent

Más información del libro

Història de la cuina catalana i occitana

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-129806-7-7
EAN:
9788412980677
Nº páginas:
940
Colección:
Història de al cuina
Lengua:
CATALAN
Alto:
24 mm
Ancho:
17 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar